Termeni si Conditii (Privacy Policy)


S.C. Jolies Fleurs SRL, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.florifrumoase.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta politica de confidentialitate. Continutul site-ului www.florifrumoase.ro este o proprietate a SC. Jolies Fleurs SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu J34/490/25.07.2011, CUI: 28913070.

Continutul acestui site nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma fara permisiunea anterioara scrisa a S.C. Jolies Fleurs SRL. S.C. Jolies Fleurs SRL nu retine datele cardurilor si conturilor bancare in cazul donatiilor efectuate pe site-ul www.florifrumoase.ro

S.C. Jolies Fleurs SRL nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.florifrumoase.ro. S.C. Jolies Fleurs SRL isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul www.florifrumoase.ro in functie de schimbarile ce au loc cu privire la actiunile si proiectele desfasurate. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti. S.C. Jolies Fleurs SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.florifrumoase.ro, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

S.C. Jolies Fleurs SRL poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar. S.C. Jolies Fleurs SRL colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-urilor, inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. S.C. Jolies Fleurs SRL poate folosi in cadrul Site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri: Pentru a imbunatati securitatea accesului. Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.

Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.

Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.

In diferite sectiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip business contact iar S.C. Jolies Fleurs SRL le va putea utiliza exclusiv pentru comunicarea cu dumneavoastra.

S.C. Jolies Fleurs SRL nu vinde, nu schimba si nu inchiriaza date cu caracter personal catre terti. S.C. Jolies Fleurs SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru , inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare. Site-urile pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului S.C. Jolies Fleurs SRL, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de S.C. Jolies Fleurs SRL.