Cum platesc florile?

CUM PLĂTIȚI
Puteti alege sa platiti prin 4 metode:
 

1. Cu cardul de credit/debit. Platile sunt procesate in conditii de maxima securitate direct de catre platforma www.plationline.ro. Daca alegeti plata cu cardul, veti fi transferati automat catre platforma www.plationline.ro, unde veti introduce datele dumneavoastra personale, dupa care veti fi transferat automat pe www.florifrumoase.ro pentru a finaliza comanda. www.florifrumoase.ro nu solicita, nu utilizeaza si nu retine nici o informatie despre cardurile folosite la plata online. Tranzactia dumneavoastra este 100% sigura! Site-ul www.florifrumoase.ro va va genera automat o factura proforma.

In cazul platii cu cardul, pe extrasul dumneavoastra de cont va aparea faptul ca tranzactia a fost realizata prin intermediul PlatinOnline.

Comanda dumneavoastra va fi prelucrata dupa confirmarea incasarii.

2. Prin transfer bancar/ordin de plata sau numerar in contul IBAN RO56RNCB0245 1229 8390 0001 deschis la Banca Comerciala Romana - sucursala Alexandria, pe numele SC JOLIES FLEURS SRL.
 
Dupa depunere, ne puteti trimite OP-ul sau chitanta pe mail la comenzi@florifrumoase.ro.  Comanda dumneavoastra va fi prelucrata dupa confirmarea incasarii, pe care va rugam sa ne-o trimiteti pe comenzi@florifrumoase.ro.
 
3. Numerar. Plata numerar este disponibila numai pentru comenzile lansate si achitate din Bucuresti (dumneavoastra trebuie sa fiti din Bucuresti, iar destinatarul poate fi oriunde in tara). Dupa lansarea comenzii, un curier www.florifrumoase.ro  se va deplasa la dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil pentru a incasa contravaloarea comenzii. Dupa incasare, comanda va fi prelucrata si cadoul expediat. Aceasta solutie de plata presupune un cost suplimentar de 30 de lei.
 
4. In ramburs - puteti achita produsele in ramburs, la destinatie. Se platesc in ramburs doar produsele care nu depasesc suma de 250 de lei.
 
LIVRARE
 
Livrari de flori în București și în toată țara


Termenul de livrare în București este de trei-patru ore si 24 de ore în țară. În Bucuresti, florile vor fi livrate diect de catre angajatii florifrumoase.ro, iar in tara prin intermediul firmelor de curierat. În Bucuresti livrarea este gratuita. In tara, livrarea si impachetarea costa 30 lei.

Comanda minima este de 100 de lei.


 
 
SIGURANTA 100%

Nu stocam absolut nicio informatie pe serverele noastre despre cardul sau dumneavoastra, iar adresa de email sau orice alte date nu vor fi dezvaluite sub nicio forma tertelor persoane.
 
De asemenea, deoarece stim ca uneori trimiterea unui buchet de flori sau a unui cadou implica discretie maxima, in cazul in care optati pentru livrare anonima, nu vom dezvalui sub nicio forma destinatarului niciun detaliu despre dmneavoastra.